In een groene omgeving in Middelburg, pal aan het Bolwerk, vind je onze BSO TEC. De BSO zit in basisschool TEC Walcheren. De BSO is voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Inburgeren in Nederland

Bij BSO TEC komen kinderen met diverse nationaliteiten bij elkaar. De kinderen komen uit verschillende landen, zoals Syrië, Oekraïne, Eritrea, India, Turkije en Roemenië. Doordat we onze BSO in TEC Walcheren hebben geopend, bieden we de ouders een praktische oplossing. Zo worden hun kinderen na schooltijd opgevangen, zodat zij het inburgeringstraject kunnen volgen. Maar we vangen ook expatkinderen van ouders op die voor een bepaalde tijd in Nederland komen werken.

Voor onze BSO werken we intensief samen met onder andere TEC Walcheren, de gemeente Middelburg en VluchtelingenWerk.
Evelien Meliefste - Vervoorn, Vestigingsmanager

Een goede start voor iedereen

KOW zet zich als maatschappelijke kinderopvangorganisatie in om alle kinderen gelijke kansen en een goede start te bieden. Net zoals op al onze BSO’s bieden we de kinderen een veilige en vertrouwde plek, waar ze met plezier en op ontspannen wijze volop kunnen leren, spelen en ontdekken. We dragen bij aan hun ontwikkeling, maar zorgen ook voor samenspel, beweging, rust, geborgenheid en structuur. Bij BSO TEC hebben we extra aandacht voor de taal- en sociaal-emotionele ontwikkeling van de kinderen. Denk hierbij aan het leren van de Nederlandse taal, het kennismaken met de Nederlandse cultuur en gewoonten en het ontwikkelen van sociale vaardigheden. We bieden de kinderen extra ondersteuning en sluiten hierbij aan op het aanbod van de basisschool, bijvoorbeeld door hetzelfde visuele materiaal te gebruiken, zoals symbolen en pictogrammen.

Evelien Meliefste - Vervoorn

Vestigingsmanager

evervoorn@skow.nl
Bijzonderheden locatie:
  • Voor kinderen van 4 tot 13 jaar
  • Pal aan het Bolwerk
  • Centraal gelegen in Middelburg
  • Gevestigd in basisschool TEC Walcheren
  • Voor kinderen van nieuwkomers op Walcheren